Prijzen verlaagd en meer nieuws | mei 2021

Minimalistische trouwkaarten met kleurvlakken en spel met kleuren
BEELD: Wedding Designs

De prijzen van al onze trouwkaarten zijn blijvend verlaagd

In mei 2021 hebben we de prijzen van al onze trouwkaarten blijvend verlaagd! 2020 was een ontzettend raar en voor trouwen een heel moeilijk jaar. De hele trouwbranche balanceerde op de rand van de afgrond. Lees bijvoorbeeld de onheilspellende woorden in het AD van juni 2020:

“Door de coronacrisis zijn veel aanstaande huwelijken voorlopig van de baan. Niet alleen de verliefde verloofden hebben daaronder te lijden, ook de trouwbranche heeft het zwaar. Uit een onderzoek van een trouwsite blijkt dat een op de drie ondernemers in de branche denkt het einde van dit jaar niet te halen. Faillissementen lijken onvermijdelijk.” (Bron: AD.nl)

Het is nog niet duidelijk hoe de trouwbranche er anno 2021 voorstaat. Ook weten we nog niet wanneer er echt weer grote trouwfeesten kunnen gaan plaatsvinden in Nederland. Misschien in juli, of pas in augustus of september? Wie het weet mag het zeggen.

Hoe het ook zij, wij kunnen weinig anders doen dan voorbereiden voor als het weer losbarst. Als het zover is, willen we klaar staan voor jullie. Om alvast het goede voorbeeld te geven, hebben we al onze prijzen eens onder de loep genomen en besloten om ze massaal te verlagen. Dan wordt het hopelijk nog net een klein beetje leuker om trouwkaarten te bestellen! In ieder geval bespaar je dan net weer wat…

Ander nieuws: Proefdruk bestellen van trouwkaart met goudfolie

Sinds kort is het ook mogelijk om bij alle trouwkaartjes en save the date kaarten met goudfolie, of andere foliedruk of 3D spotlak, een enkele proefdruk te bestellen! Dit was voor ons een lang gekoesterde wens en nu gelukkig eindelijk mogelijk. De kosten voor zo’n proefdruk zijn dezelfde als voor alle andere kaartjes: €4. 

Kies eenvoudig de optie “proefdruk bestellen” voordat je je aangepaste ontwerp in de winkelmand plaatst. De levertijd van een proefdruk met foliedruk is 3 tot 4 dagen.

Vibers & Paperwise opties toegevoegd bij alle trouwkaarten en save the dates

Een laatste punt is dat we nu bij alle trouwkaarten en save the date kaartjes de papieropties Vibers en Paperwise hebben toegevoegd. Dat betekent dat je die papiersoorten gewoon meteen kan selecteren en bestellen.

Beide hebben een eigen, bijzonder verhaal. Paperwise wordt gemaakt met restafval dat vrijkomt bij de landbouw, terwijl Vibers geproduceerd wordt met lokaal verbouwd Olifantsgras. Lees daar meer over in ons artikel over milieuvriendelijke trouwkaarten

Wellicht goed te weten: gedurende de eerste helft van mei 2021 was Vibers niet voorradig. Dit komt doordat de Coronapandemie voor leverings- en productieproblemen heeft gezorgd. We weten nog niet precies wanneer het weer voorradig zal zijn, maar we hopen dat dit zeer binnenkort zal zijn.

Om die tijd te overbruggen bieden we een andere optie aan die zeer vergelijkbaar is met Vibers: Environment Birch. Iets off-white maar vrij wit, natuurlijke uitstraling met spikkels en vezels. Het papier is gemaakt met minstens 30% post-consumer gerecyclede vezels en draagt een FSC-certificatie. Voorlopig worden je trouwkaarten dus gedrukt op Environment Birch, als je voor de optie Vibers gaat. 

Hieronder een filmpje met de man achter het Vibers papier. Met behulp van Olifantsgras maken ze niet alleen papier, maar ook plastic en beton en nog veel meer.

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *