SAVE THE DATE KAARTEN

Zodra jullie de trouwdatum hebben bepaald, kunnen jullie de save the date kaarten versturen. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten.  Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie; vaak sluiten de save the date ontwerpen aan bij een trouwkaart. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, stuur ons een bericht, of bel ons (050-204 50 86).

Favorieten bekijken.
1.904.00

SAVE THE DATE KAARTEN OP WEDDING DESIGNS: GEMAK EN DESIGN

Welkom op Wedding Designs, een plek voor exclusieve trouwkaarten, save the date kaarten en al het andere drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Wij weten hoe ontzettend belangrijk een trouwerij is voor jullie en hoe alles piekfijn geregeld moet zijn. Dit begint natuurlijk al bij de trouwkaart en zelfs daarvoor, bij de save the date kaart. Op deze pagina vind je hiervoor een heel aantal opties, maar we kunnen nog veel meer leveren: sowieso kun je bij elke trouwkaart een bijpassende save the date kaart bestellen, ook al staat deze (nog) niet op Wedding Designs.

Waarom een save the date kaart versturen?

Om er zeker van te zijn dat jullie geliefde gasten aanwezig kunnen zijn op jullie bruiloft, is het verstandig om nog voor de trouwkaart een save the date kaart te sturen. Dit kun je al 6 maanden of nog verder van te voren doen. Volle agendas, geplande vakanties, noem alle acceptabele of minder acceptabele redenen om niet aanwezig te zijn op jullie bijzondere feest maar op: in elk geval kunnen jullie jezelf niet de schuld geven als jullie ruim op tijd een save the date kaart hebben opgestuurd. 

Extra goede redenen om een save the date kaartje te versturen zijn bijvoorbeeld als je in een tijd gaat trouwen waarin veel mensen op vakantie zijn, of als je in het buitenland gaat trouwen (een jaar vantevoren al versturen is dan handig), of als je op een doordeweekse dag trouwt. Op deze manier hebben je beoogde gasten voldoende tijd om jullie bruiloft in te plannen. Sowieso is het leuk om alvast je vrienden en familie op de hoogte te stellen: jullie zijn enthousiast en iedereen moet natuurlijk weten dat jullie gaan trouwen! Een save the date kaart kun je ook zo aanpassen naar een verlovingskaartje, als je juist de verloving wilt aankondigen. Ook dat is uiteraard mogelijk.

Voor een uitgebreider overzicht lees ons artikel, Wanneer een save the date kaart versturen?

Het verhaal van de save the date in nederland

In Amerika versturen ze al jaren en jaren save the date kaartjes. Toen we in 2011 met onze eerste site begonnen, Wedding Designs, deed eigenlijk bijna niemand in Nederland wat met save the date kaartjes. Wij vonden dat een gemis en begonnen als een van de eersten met een grote, diverse collectie aan save the dates die je meteen op de site kon bestellen. Ze pasten vaak ook bij een trouwkaart, zodat je in dezelfde stijl zowel een save the date als trouwkaart kon versturen.

kwaliteit & Veel opties

Onze save the date kaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpersen, met allerlei mogelijkheden wat betreft papiersoort, formaat en afwerking. We kunnen zelfs drukken op echt, natuurlijk kraftpapier: een unieke toevoeging aan ons aanbod. Ga in de ontwerptool lekker zelf aan de slag om de teksten aan te passen, eventueel een eigen tijdlijntje toe te voegen, kleur te wijzigen, etc.

Bestel gemakkelijk en goedkoop een save the date kaartje

Het is zo simpel als jullie favoriete save the date kaartje openen in de ontwerptool, de tekst aan te passen, en het daarna met de juiste papiersoort en eventueel envelop in de winkelmand plaatsen. Volg het afrekenproces en klaar is kees, wij doen de rest! Omdat op een save the date doorgaans heel weinig tekst staat—naast de namen, trouwdatum en de aankondiging heb je meestal weinig nodig, behalve wellicht de locatie (bijvoorbeeld de stad)—is het aanpassen zo klaar. De kosten liggen ook laag, omdat het enkele kaartjes zijn. Bij hoge aantallen is de stuksprijs nog verder verlaagd. Je kunt ook eerst een proefdrukje bestellen voor €4 op een papiersoort naar keuze, zodat je je aangepaste ontwerp eerst even in het echt kunt bekijken. De levertijd van zo’n proefdruk is 1 tot 2 dagen.