WeddingDesigns.nl Sponsor van “Vier de Liefde”

Het Idee
Wedding Designs heeft zich als één van de sponsors verbonden aan het project “Vier de Liefde.” Het locatieplatform “Ontdek een Kasteel,” waarop je—de naam zegt het al—een geschikt kasteel kunt vinden voor je feestje, is een project begonnen samen met de Voedselbank: “Vier de Liefde 12-12-12.” Je kunt hun eerste persbericht hier (link is nu offline, 2019) vinden. Het is een mooi en nobel initiatief. Twaalf stellen die normaal gesproken niet over de financiële middelen beschikken om in stijl te trouwen, krijgen een volledig gesponsord droomhuwelijk aangeboden.

 

De Initiatiefneemster aan het Woord
De initiatiefneemster van het project vertelt, “verliefde stellen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en heel graag met elkaar willen trouwen, willen wij de mogelijkheid bieden om ook op een bijzondere trouwlocatie en op een unieke trouwdatum hun liefde voor elkaar te laten bezegelen met een onvergetelijke huwelijksdag. De 12 prachtige kastelen en 12 provincies in Nederland sluiten in aantal ook mooi aan bij deze symbolische trouwdatum. Uiteraard worden alle 12 huwelijken deze dag om 12.00 uur voltrokken. Liefde verbindt mensen met elkaar en biedt steun in goede en slechte tijden. Met dit trouwevent helpen wij mensen graag een droomwens te vervullen door hen een mooie huwelijksdag te verzorgen”, aldus Joanne Littooij van OntdekEenKasteel.nl

Rapportage van “Hart van Nederland”
Het project heeft al veel publiciteit gekregen. Het voorlopige hoogtepunt was de rapportage van Hart van Nederland. Bekijk hier het filmpje: Droomhuwelijk wordt werkelijkheid. Een van de uitgekozen stellen wordt uitgebreid aan het woord gelaten en het project wordt een beetje uitgelegd. Het project “Vier de Liefde” heeft hiermee de broodnodige tv-promotie binnen!

Wedding Designs Sponsor van de Trouwkaarten voor Provincie Drenthe
De mensen achter het project hebben contact met ons opgenomen om als sponsor te fungeren voor de provincie Drenthe (ook al zijn we natuurlijk gevestigd in Amsterdam). Wij leveren voor het betreffende stel uiteraard de trouwkaarten. Dit doen we met veel plezier en we zijn dankbaar dat we gevraagd zijn om met “Vier de Liefde” mee te doen. Een dergelijk project om mensen in moeilijkheden (in dit geval financiële moeilijkheden) te helpen bij zo’n belangrijke dag in hun leven kom je niet vaak tegen en we maken dan ook graag van de mogelijkheid gebruik, samen met nog vele andere sponsors. Op de website (offline, 2019) kun je alle sponsors per provincie bekijken.

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *