DIY (Do-It-Yourself) Trouwkapsel: Gibson Roll

Een mooi, romantisch en zelf te maken kapsel van Cup of Joe. Het is niet te moeilijk en kan blijkbaar, met de nodige oefening, binnen 5 minuten! Zie onderstaande stappen – en dan oefenen maar!

1. Doe je haar in een lage paardenstaart – gebruik hiervoor een stevig en goed zittend elastiekje. Het is belangrijk dat het elastiekje er niet uitglijdt.

2. Vervolgens trek je het elastiekje een klein stukje naar beneden zodat er ruimte ontstaat tussen het elastiekje en je hoofdhuid.

3. Maak een kleine ‘opening’ in het gebied boven het elastiekje. Zorg ervoor dat je er niet helemaal doorheen steekt, maak alleen een soort ‘nest’ in je haar (je gebruikt dit bij stap 5).

4. Draai je paardenstaart, zoals je ook zou doen wanneer je een knot zou maken.

5, 6 en 7. Stop de paardenstaart in het ‘nestje’ (om je kapsel een beetje anders te maken kun je het haar iets links of rechts van het midden stoppen, dan wordt het asymmetrisch).

8. Wanneer je al je haar hebt weggestopt gebruik je schuifspeldjes om het kapsel op zijn plaats te houden – vergeet niet om dit ook aan de zijkant van je kapsel te doen. Gebruik als laatste een beetje haarspray om je haar op z’n plaats te houden en neem wat schuifspeldjes mee voor de zekerheid!

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *