Save-the-Dates Versturen: Waarom, Hoe & Wanneer?

Waarom?

Save-the-Dates (ofwel Onthoud-de-Datum) zijn kaarten die je verstuurt om je gasten ver van te voren te laten weten dat en wanneer je gaat trouwen. Dit is vooral een must als je in het buitenland trouwt en daarnaast handig als dit in de vakantieperiode is. Verder is het natuurlijk erg leuk om via een kaart de belangrijke gasten van je huwelijk op de hoogte te brengen.

Hoe?

Voor een Save-the-Date kaart kun je onze collectie bekijken om te zien of er iets passends voor jullie bij zit. Daar kun je kiezen voor een Save-the-Date kaart in een stijl die past bij jullie bruiloft en later in dezelfde stijl trouwkaarten et cetera bestellen. Er zijn ook kaarten waar een foto van jullie op kan.

Bekijk hier onze collectie Save-the-Date kaarten.

Wanneer?

Meestal worden Save-the-Dates 6 maanden van tevoren gestuurd. Dan hebben je gasten de tijd om een dag vrij te vragen, misschien wat geld te sparen en tickets te boeken bij een trouwerij in het buitenland. Langer van tevoren riskeert dat mensen de datum vergeten, korter maakt de Save-the-Date bijna overbodig. Je kunt een verlovingskaart trouwens wel eerder versturen.

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *