Trouwjurken onder de €50

Wat is jouw stijl?

Een trouwjurk onder de €50, is dat mogelijk?! Heb je maar een klein budget voor jullie trouwerij dan is de trouwjurk een onderdeel waar je veel geld kunt besparen. We hebben deze trouwjurken, allen goedkoper dan €50, verdeeld in drie categorieën. Namelijk Cocktail, Traditioneel en Bohemian.

Maar… wat is jouw stijl? Zoek je een wat modernere en informele jurk, dan is een kortere jurk zoals een cocktail jurk een juiste keuze.

Of wellicht zoek je jouw versie van een princessenjurk om naar je geliefde te lopen, dan sluiten de traditionele jurken beter aan bij je wensen.

Of ben je een vrije geest? Ga je trouwen met je blote voeten in het zand? Dan is de bohemian stijl meer geschikt.

Trouwjurken onder de €50. Ga je trouwen met een klein budget? Kijk dan bij deze trouwjurken voor inspiratie. Cocktailjurk stijl.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

Perfect voor een informele trouwerij, of als je bijvoorbeeld je burgerlijk huwelijk op een andere dag doet, maar je wilt wel iets bijzonders dragen.

Een trend die je vandaag best vaak ziet is dat de bruid een andere jurk aan doet voor het trouwfeest. Iets waar je wat vrijer in kan bewegen en waarmee je los kan op de dansvloer.

Trouwjurken onder de €50. Ga je trouwen met een klein budget? Kijk dan bij deze trouwjurken voor inspiratie. Traditionele stijl.

1 / 2 / 3

Een traditionele jurk heeft die klassieke trouw look. Het is lang, wit en je voelt je een ware prinses als je de juiste jurk hebt gevonden.

Trouwjurken onder de €50. Ga je trouwen met een klein budget? Kijk dan bij deze trouwjurken voor inspiratie. Bohemian stijl.

1 / 2 / 3 / 4 

De bohemian stijl is perfect voor de vrije geest, authentiek en spontaan. Een lange, zwierige jurk, die niet te traditioneel is. We hebben vier opties gevonden voor goedkope bohemian trouwjurken.

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *