Wedding Designs genoemd als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten

Wedding Designs is door ZankYou aangewezen als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten in Amsterdam. Hier zijn we erg trots op, ZankYou is namelijk een enorme, wereldwijde organisatie waar honderdduizenden stellen gebruik van maken. Je kunt daar o.a. een online cadeaulijst openen. Bekijk hier het artikel, met een aantal foto’s van onze trouwkaarten. 

Over ons schreven ze het volgende: “Je hebt je ingelezen over de uitnodigingen voor jouw droomdag, maar wie kan je nou het beste inschakelen? Misschien wil je wel een volledige trouwhuisstijl zoals naamkaartjes, menukaarten, bedankkaartjes en natuurlijk de uitnodigingen laten ontwerpen. Wedding Designs geeft je een persoonlijk en stijlvol ontwerp waardoor je gasten onder de indruk zullen zijn.” 

De trouwkaarten waarvan ze een foto hebben geplaatst zijn trouwkaart Hipster Retro, trouwkaart Ticket 2.0, en trouwkaart Waterverf en Bloemen. Hieronder kun je ook een foto van elk van deze trouwkaarten bekijken. Meer inspiratie nodig? Lees dan verder in het magazine van ZankYou over real weddings, trouwjurken, en informatie over de beste trouwlocaties of fotografen, en nog véél meer. Of neem meteen een kijkje bij het overzicht van onze trouwkaarten of save the date kaarten.

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *