Secret Garden – “Behind the Scenes”

In de vorige post presenteerden we de foto’s, video en leveranciers van de “Secret Garden” styled shoot. We waren erg trots op het eindresultaat en het uitstekende werk dat alle leveranciers hebben geleverd. Dat anderen die mening deelden blijkt wel uit het feit dat het inmiddels al door verschillende grote trouwplatforms is gepubliceerd: in Nederland tot nu toe door Zankyou en ThePerfectWedding (zie onze media pagina). Wellicht zit er ook nog een internationale publicatie in. En het zal (volgens betrouwbare bron) hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook in Bruid & Bruidegom, het grootste trouwmagazine van Nederland, gepresenteerd gaan worden.

Maar zo’n styled shoot voor een bruiloft, hoe gaat dat nou in zijn werk? Hierbij de beloofde blik achter de schermen. Veel werk wordt er natuurlijk al verzet ter voorbereiding op de dag van de shoot. De ringen moeten vervaardigd worden; trouwpakken worden op maat bijgesteld; het ontwerp voor de trouwkaart en de bijpassende menukaart en naamkaarten moeten gemaakt en verfijnd en tenslotte gedrukt worden; bloemen worden uitgezocht en opgehaald en voorbereid; en nog veel meer. Het is letterlijk een bruiloft in het klein. Op de dag zelf worden dan ook alle onderdelen van een echte bruiloft voorbereid en uitgevoerd en tegelijk gefotografeerd en gefilmd.

Bij deze styled shoot waren zelfs echte gasten aanwezig, die deze dag zagen als een “renewal of the vows” voor het bruidspaar in kwestie. Daardoor had het ook echt iets van een theaterproductie en dat vergt ook weer extra leiding en organisatie. Geweldig leuk om te zien hoe uiteindelijk alles samen komt.  We hebben deze exclusieve blik achter de schermen (echt “secret,” zeg maar…) te danken aan fotograaf Kerry Reinking. Hij liet zijn oog vallen op de mensen achter de shoot en dit resulteerde in allerlei mooie beelden. Een paar extra shots van de omgeving (vooral die mooie, oude eikenboom!) maken het plaatje compleet. Geniet nogmaals mee met de Secret Garden styled shoot.

LEVERANCIERS

Trouwkaart / Drukwerk Wedding Designs WEBSITE
Fotografie Liefde Photography WEBSITE
Wedding Planner Exquisite Gay Weddings WEBSITE
Locatie Kasteel Ophemert WEBSITE
Visagist Cynthia Veenman WEBSITE
Bloemist Bloemenstudio Lia WEBSITE
Videograaf Blackline Media WEBSITE
Bruidstaart Visueel Smartcake WEBSITE
Bruidstaart Taarten uit Asperen WEBSITE
Ambtenaar Manja Rooswinkel EMAIL FACEBOOK
Duiven Witte Gelegenheidsduiven WEBSITE
Champagne Yardine Exclusives
Cocktails Slosh WEBSITE
Bruiloftcadeau Wedding Prepaid
Fotograaf (Behind the scenes) Kerry Reinking Photography WEBSITE
Ballonnen Balloonzone WEBSITE
Trouwpakken Suitable Amsterdam WEBSITE
Trouwringen Oogst Goudsmeden WEBSITE
Assistent Ceremoniemeester Rebecca
Trouwauto Rolls Royce E. Daimler
Eerste Aanzet Amsterdamse Bruiloft

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *