Styled Photo Shoot: Secret Garden

Voorzichtige zonnestralen prikken door wat witte, uitgespreide wolken; een stel eenden landt rustig in de slotgracht. Het belooft een prachtige, zonnige dag te worden op Kasteel Ophemert. De korte, maar intensieve voorbereidingen gaan hun vruchten afwerpen. Met een lange lijst aan leveranciers—oorspronkelijk alleen Amsterdamse bedrijven, maar later veel groter opgezet—hebben we een zogenaamde styled shoot georganiseerd. Eigenlijk is het meer een “renewal of the vows,” aangezien het stel in het middelpunt van de foto’s op de dag af 25 jaar samen is. Door deze persoonlijke noot krijgt de dag toegevoegde waarde. Zelfs de “extra’s” zijn er om echt iets te vieren. 

Mede door de vele figuranten is de fotoshoot eigenlijk een ware theaterproductie geworden, met een heuse trouwceremonie, het aansnijden van de taart, etc. Onder de bezielende leiding van Antonio van Exquisite Gay Weddings is deze “Secret Garden” fotoshoot uitgegroeid tot ongetwijfeld één van de grootste styled shoots ooit georganiseerd in de Nederlandse trouwwereld. Het feit dat het hier om een gay wedding gaat, maakt het nog unieker, zelfs voor Nederlandse begrippen. Twee mensen die al een kwart eeuw samen zijn en hun leven liefdevol delen, dat moet gevierd worden. 

Brian en Femke Muntz, twee uitzonderlijke fotografen van Liefde Photography, hebben de hele dag moeiteloos gedocumenteerd en dit resulteerde in een groot aantal professionele foto’s die het romantische gevoel van de dag goed weerspiegelen. Het liefdesverhaal komt zo prachtig naar voren. Daarnaast is de bijzondere locatie op allerlei manieren in beeld gebracht. We hebben hieronder een klein deel van de honderden foto’s uitgezocht om met jullie te delen. 

De getalenteerde Timo Dekker van Blackline Media verzorgde een uitgebreide en schitterende videoreportage, waarbij er zelfs drone beelden zijn gemaakt van het kasteel. De hele video kun je bekijken onder de foto’s. Onderaan de pagina staat een lijst met alle leveranciers die mee hebben gedaan. Houd onze blog in de gaten voor een post inclusief foto’s die een blik achter de schermen geven van deze styled shoot!

LEVERANCIERS

Trouwkaart / Drukwerk Wedding Designs WEBSITE
Fotografie Liefde Photography WEBSITE
Wedding Planner Exquisite Gay Weddings WEBSITE
Locatie Kasteel Ophemert WEBSITE
Visagist Cynthia Veenman WEBSITE
Bloemist Bloemenstudio Lia WEBSITE
Videograaf Blackline Media WEBSITE
Bruidstaart Visueel Smartcake WEBSITE
Bruidstaart Taarten uit Asperen WEBSITE
Ambtenaar Manja Rooswinkel EMAIL FACEBOOK
Duiven Witte Gelegenheidsduiven WEBSITE
Champagne Yardine Exclusives
Cocktails Slosh WEBSITE
Bruiloftcadeau Wedding Prepaid
Fotograaf (Behind the scenes) Kerry Reinking Photography WEBSITE
Ballonnen Balloonzone WEBSITE
Trouwpakken Suitable Amsterdam WEBSITE
Trouwringen Oogst Goudsmeden WEBSITE
Assistent Ceremoniemeester Rebecca
Trouwauto Rolls Royce E. Daimler
Eerste Aanzet Amsterdamse Bruiloft

Andere artikelen

Een reactie op “Styled Photo Shoot: Secret Garden

  1. Pingback: Secret Garden - "Behind the Scenes" - Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *