Update over trouwkaarten bestellen tijdens de Coronacrisis

Trouwkaarten bestellen kan nog steeds

We gaan door een hele moeilijke periode in Nederland door de wereldwijde Coronacrisis. Bruiloften en feesten worden heel specifiek geraakt, omdat grote evenementen en groepen mensen voorlopig geheel verboden zijn. Op het moment van schrijven (15 april 2020) zijn alle evenementen in elk geval tot 1 juni verboden. Er is een uitzondering voor bruiloften met een limiet van 30 personen. Lees hier meer over alle huidige maatregelen. Velen van jullie hebben jullie grote dag al moeten annuleren of verplaatsen. Dat is natuurlijk ontzettend balen en in veel gevallen ook een financiële strop. Maar het leven gaat door en er zal ook nog steeds getrouwd gaan worden. We weten niet hoelang de huidige situatie zal doorgaan, maar één ding is zeker: het zal tot een einde komen! 

Voor het proces van trouwkaarten bestellen verandert er niet zoveel. Onze webshop, Wedding Designs, blijft gewoon online en je kunt er 24 uur per dag je trouwkaartje aanpassen en bestellen. Omdat het een fysiek product is, moet er wel rekening gehouden worden met Corona bij het daadwerkelijke produceren en leveren van de kaartjes. Hiervoor heeft onze drukker en de verzendmaatschappij bepaalde maatregelen genomen. 

Maatregelen om de productie en levering van trouwkaarten veilig te laten verlopen, zolang  de Coronacrisis voortduurt

Een kort overzicht van alle getroffen maatregelen door onze drukker en verzendmaatschappij:

Er wordt zoveel mogelijk thuisgewerkt. Ploegendiensten zijn meer uit elkaar getrokken, zodat er tussen de diensten tijd is om dingen schoon te maken. Er wordt veel gedesinfecteerd. Er wordt afstand gehouden tussen werknemers. Pauzes zijn opgedeeld voor meer verspreiding van werknemers. Bij lichte klachten blijven werknemers thuis. Pakbonnen worden niet meer fysiek getekend. Ook bij het bezorgen van pakketjes hoeft er door de klant niet getekend worden.

We hopen dat door al deze maatregelen de productie en levering zoveel mogelijk normaal door kan gaan. Ook al kunnen er alleen kleine bruiloften worden gehouden, wij blijven natuurlijk gewoon de trouwkaarten leveren. Wij staan voor jullie klaar, ook in deze moeilijke periode. 

Wij houden jullie op de hoogte

Het is belangrijk om te weten waar jullie aan toe zijn, daarom doen wij ons uiterste best jullie op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Zowel van overheidswege, als van onze kant. Zodra er iets veranderd, zullen we dat laten weten. Voorlopig, en hopelijk blijft dit zo, gaan wij gewoon door met trouwkaarten ontwerpen, drukken en versturen. Het is een hele ongewone tijd voor bruiloften, eigenlijk ongekend, maar wij doen er alles aan om jullie te helpen met wat jullie nodig hebben. Stuur ons alsjeblieft een bericht of bel ons als jullie vragen hebben!

Liveblog over trouwen tijdens de Coronacrisis

Blijf op de hoogte van de maatregelen van de overheid via de volgende pagina:

Trouwen tijdens de Coronacrisis

Andere artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *